11.12.2023
/

Promocija HUB-a za cirkularnu ekonomiju

20. DECEMBAR 2023. U 10H
Privredna komora Crne Gore, Novaka Miloseva 29/I|

Privredna komora Crne Gore je uspostavila HUB cirkularne ekonomije (CE HUB) kao jedinstveni punkt za cirkularne inicijative i rješenja.  HUB ima za cilj da bude centar znanja i ekspertize, omogući pristup domaćoj i međunarodnoj praksi i iskustvima, kao i tekućim aktivnostima i događajima koji se tiču cirkularne ekonomije.

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da će se zvanična promocija HUB-a održati 20. decembra sa početkom u 10 časova u Privrednoj komori Crne Gore, ulica Novaka Miloševa 29/II, 81000 Podgorica.

Ovaj događaj okupiće predstavnike privatnog sektora, javnih insituticija, međunarodnih organizacije, akademske zajednice i civlinog  društva sa  ciljem promocije cirkularne ekonomije, održivih poslovnih praksi i društvene odgovornosti.

Dodatne informacije o događaju, biće dostupne tokom naredne nedelje, a sada vas pozivamo da rezevišete vaše vrijeme za prisustvo ovom događaju registracijom na LINK i dodate poziv u vaše kalendare.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili komentara, budite slobodni da nas kontaktirate putem mail-a hub@pckg.org ili mrmus@pkcg.org .

Radujemo se vašem dolasku!

Izvor:
No items found.